00. Bemutatkozás

Sokan kérdeztétek, hogyan zajlik a valóságban egy sport mentál coaching folyamat. Most lehetőségünk adódik, hogy ezt bemutassuk, (természetesen a coaching etika publikus határain belül), ráadásul egy olyan területen, ahol a mentális kondíció kiemelkedően fontos.
Talán kevéssé köztudott (még:), hogy a magyar bridzs-utánpótlás fejlődése a 3 éve startoló Kolibri-programmal ugrásszerű fejlődésnek indult, idén három! utánpótlás-korosztályunk is kijutott a hollandiai Veldhovenbe, a bridzs-világbajnokságra.
Kovács Gergely, a bridzs utánpótlás-válogatottak szakmai felelőse felkérte Judit Soós MCC-t, hogy támogassa a csapatok felkészítését mentális oldalról is. Judit a Sport-Levelup két tanítványával együtt, Tamás Barnaval és Henrik Szabóval kezdi a tréningeket a július végén-augusztus elején zajló versenyre. Erről a folyamatról indítunk egy sorozatot, körbejárva-bemutatva a felkészítők, a bridzsezők és a coachok tapasztalatait, megéléseit – már a folyamat közben. 
Szurkolj velünk együtt a magyar bridzs-csapatoknak, ismerd meg a bridzs- és a sport coaching világát, kövesd tartalmainkat a következő hetekben! ✌️🤞✌️