Oktatónk, Sárdi-Papp Réka a hétvégi Ultrabalaton résztvevője volt

Nagyon büszkék vagyunk oktatónkra, Sárdi-Papp Rékára, aki a hétvégi Ultrabalatonon az ICF Magyar Tagozat / Hungary Chapter csapatát erősítve teljesítette a távot. ❤ Ő maga is átélte azokat a kihívásokat, nehézségeket, élményeket, amit a támogatott sportolóknak nyújtunk (edzés, mentális felkészülés, holtpontok, drukk, stb.)

Réka gondolatai a versenyről: 

Kiesett egy csapattárs, és az ő távját felosztottuk magunk között, eredetileg 15 km-t terveztem futni, a tervezési időszak alatt ebből 19 lett, és a csapattárs kiesése miatt végül 25 km-t futottam…

Már december óta készülök rá, ezalatt 1 percet faragtam az időmön. Aggódtam, tudom-e hozni ezt az időt a versenyen is, amikor majd másodjára, harmadjára futok. Az eredmény: fél/egy perccel gyorsabb voltam, mint valaha, valamennyi távon, mert ott helyben éreztem a teljesítő erőm és a határaim. Az utolsó távom, ami a negyedik futásom volt, hajnalban volt. Ez sikerült a legjobban, itt voltam a leggyorsabb a napfelkeltében, mert nem hagytam magamban energiát.
Ebben a csapatnak nagy szerepe volt, nem volt velem szemben elvárásuk, csak hitük, támogatásuk, szeretetük.

Őszintén a megtapasztalásom, hogy fizikailag voltam már jobb kondiban, de mentálisan nem. 

Örök élmény és nagyon erős tapasztalás az, hogy mire vagyok képes, az a felkészülésen is múlik, és hogy magam ismerve, hogyan tudom ott helyben átgondolni, mire vagyok még képes.
Ilyen az, amikor coachok és segítőik elhatároznak, elköteleződnek, kitartanak és futnak, bicajoznak, kísérnek végig 211 km-en keresztül. Óriási élmény! Óriási RESPECT az ICF Magyar Tagozat / ICF Hungarian Chapter csapatának és kísérőinek az UB-on való fantasztikus teljesítményéért! 22:50, #csakegykör🏃🏼🤩👏🏻
Öröm veletek futni is🥹🤝
 
#ICFutaCoach #ultrabalaton2023