Sport Coach Képzés Next Level

Akvárium coaching ülések sportolókkal, edzőkkel, kompetenciafejlesztés egyéni mentor coachingban az International Coaching Federation sztenderdjei mentén

Hallgatóink mondták a Next Level Coach Képzésről:

Örülök, hogy a Sport-Levelup NEXT LEVEL Sportcoach programját elvégeztem. A már meglévő sportcoach készségeimet nemcsak gyakorolhattam, hanem újabb eszközökkel bővíthettem. Az emelt szintű képzés alapvetően már nem az ismeretek átadására, hanem az ICF kompetenciák gyakorlati alkalmzására fókuszál, az egyéni fejlődést helyezve előtérbe. Az egyes alkalmak kihívásokkal voltak tele, intenzívek és rendkívül tartalmasak voltak, éles helyzetekben dolgoztunk/tanultunk. Az oktatók vonzó légkört termetettek, értékes coaching ügyfeleket hoztak valós témákkal. Az azonnali visszajelzések során hihetetlen tapasztalatukkal erőt adtak, hogy a coach identitásom fejlődjön. A kis csoportos formátum tökéletes volt a gyors tanuláshoz, az egyéni felvetések, igények kiszolgálásához. Az egyéni mentor coaching alkalmak pedig felbecsülhetetlen értékűek voltak a személyes coaching utamhoz.  Azt is el kell mondanom, hogy a tanfolyam többi résztvevője nagyon jó volt, és tőlük is sokat tanultam. Csak ajánlani tudom!

 

Jánosi Rita

Sport coach, sportszülő

Mi a célunk?

AZONNALI VISSZAJELZÉSEK

Lehetőséget adunk a résztvevőknek arra, hogy a képzés során védett környezetben, valós ügyfelekkel (sportoló/edző/szülő) együtt vihessenek coaching üléseket, illetve megfigyelhessék oktatóik/hallgatótársaik coaching üléseit.

TAPASZTALATI TANULÁS

A képzés fontos küldetése, hogy a megélt coaching üléseket az ICF kompetenciáik alapján fel is dolgozzuk, reflektáljunk rájuk és ezek alapján megfogalmazzák a hallgatók a tanulásaikat, építsék coach identitásukat, előismereteikre és gyakorlatukra építve, folytatódhasson a fejlődésük.

ESZKÖZTÁR BŐVÍTÉSE

Az egyes csoportos alkalmakon a meghívott ügyfél megjelenő témái mentén további technikákkal, eszközökkel és elméletekkel is gazdagodhatnak a képzés résztvevői.

EGYÉNI FEJLESZTÉS

Az egyéni mentor coachingok fókuszában az ICF PCC markerei mentén a nemzetközi minősítésre való felkészülést segítjük, igény esetén hangfelvétel elemzésével is.

Hogyan épül fel a program?

A workshopokon a résztvevők lehetőséget kapnak az előzetes ismereteik mélyítésére az ICF frissített egyéni coach kompetencia-modelljéről, a sportolókkal/edzőkkel/szülőkkel végzett coaching munka tükrében.

Minden alkalom alapját a meghívott ügyféllel végzett 1 órás közös munka fogja adni. A résztvevőknek lehetőségük lesz kipróbálni magukat coachként, illetve megfigyelni hallgatótársaikat is.

Az ülések feldolgozásával fog folytatódni a képzési nap, amikor a coachok önreflexiójára és a megfigyelők visszajelzéseire építve fogalmazhatja meg mindenki a tanulását az ICF kompetenciák mentén. 

A meghívott ügyfél által behozott témához kapcsolódva a résztvevők további eszközökkel, technikákkal is gazdagodhatnak. Tematikus téma lehetőségek: magabiztos sportoló, fókuszált sportoló, edzői visszajelzések, számonkérések, támogató szülő eszköztára.

A csoportos alkalmak közötti 3×1 óra egyéni mentor coaching során a PCC markerek és a nemzetközi minősítésre való felkészítés lesznek fókuszban. Sor kerülhet hanganyagok elemzésére, a hallgató élőben coacholhatja a mentort és arra kaphat visszajelzést, valamint konkrét esetekkel vagy a coach identitást érintő kérdésekkel is dolgozhatunk.

Jelentkezés feltételei

Minimum 60 órányi ICF által akkreditált coach képzésen való részvétel

A képzés díja

190.000 Ft + ÁFA

A Next Level képzés időpontjai

2023. szeptember 25. 9.00-13.00, október 30. 9.00-13.00 és november 27. 9.00-13.00

A képzés teljes időtartama

15 óra (3×4 csoportos + 3 egyéni)

A képzés módja

Online

Csoportlétszám

Minimum 3, maximum 8 fő