SZÜLŐI WORKSHOPOK

Tegyél azért, hogy Ő még jobb lehessen!

Ha gyakorlatban megvalósítható és személyre szabott eszközökre vágysz és szívesen foglalkozol sportoló-szülői dilemmáiddal, várunk a coaching szemléletű szülői workshopokon, ahol mindezt megkaphatod az előadóval és sorstársaiddal folytatott eszmecserék során.

 

Aktuális online workshopjaink

TUDATOS KOMMUNIKÁCIÓ AZ ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ MÓDSZERÉVEL

Hogyan támogathatod sportoló gyermekedet, hogy érzelmi oldalon is megkapja mindazt, amire szüksége van? Hogyan teheted együttműködőbbé a gyermekeddel való kapcsolatodat, hogy arra tudjatok koncentrálni, ami számotokra valóban fontos? Hogyan kommunikálhatsz úgy családod más tagjaival, edzőkkel és tanárokkal, hogy ők is örömmel támogassanak benneteket céljaitok elérésében?
Az Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) módszere segít, hogy az érzelmeinkkel és konfliktusainkkal való sodródás helyett azokat tudatosan alakítsuk. Mert a sporthoz hasonlóan az érzelmi stabilitás és a kommunikáció is fejleszthető, a teljesítmény pedig leginkább rajtunk múlik. A foglalkozást Petró Zsuzsa mediátor, Erőszakmentes Kommunikációs tréner vezeti.

Időpont: 2022. október 24. 17:30-19:30

SZÜLŐI TANULÁSTÁMOGATÁS

Szülőként mindannyian arra vágyunk, hogy a gyermekünkből sikeres, magabiztos felnőtt váljon. De mire van a mai világban ehhez szüksége? Kell-e szülőként beleavatkoznunk a tanulási folyamatba? Hogyan motiváljuk őt az önálló tanulásra? Melyek azok a tanulással kapcsolatos kihívások, amelyekkel egy sportoló gyereknek még inkább meg kell küzdenie? És hogyan támogathatjuk őt ebben a folyamatban?

Erről gondolkodunk közösen egy workshop során, Vadász Viktória egyetemi oktató, bölcsész tanár, közgazdász, coach és tréner vezetésével, ahol az is kiderül, hogy a sportoló gyerek, a szülők és az iskola hogyan alkothatnak verhetetlen csapatot.

Időpont: 2022. november 28. 17:30-19:30

SPORTSZÜLŐI DÖNTÉSEK

„Bírjam rá a reggeli edzésre vagy inkább engedjek és hagyjam aludni? Legyek ott és szurkoljak vagy inkább csak messziről támogassam a versenyen? Adjak még neki időt vagy váltsunk most?”

A döntéshozatal, ahogy a mindennapokban, úgy a sport világában is sarkalatos kérdés nemcsak a sportolók, az edzők, hanem a szülők részéről is. De vajon melyek azok a tényezők, amelyek jobb döntéshez vezetnek? Léteznek-e általánosnak tekinthető döntéshozatali stílusok és ezeken mennyire lehet változtatni?

Ilyen és ehhez hasonló témákról beszélgetünk majd egy workshop keretében, melyen Szemes Ágnes sportpszichológus, a Testnevelési Egyetem Gazdaság és Döntéstudományi Kutatóközpontjának munkatársa lesz a vendégünk.

Időpont: 2023. január 9. 17:30-19:30

Válts bérletet a coaching szemléletű workshopokra, mely tartalmaz egy egyéni konzultációt is az általad választott előadóval!

Kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal!