COACHING SZEMLÉLETŰ SZÜLŐK -
WORKSHOP SOROZAT

ITT A HELYED, HA

    • szeretnél egy kifejezetten sportolókat nevelő szülők számára kidolgozott programban részt venni,
    • fontos neked, hogy az elméleti háttér megismerése mellett hangsúlyt kapjon a gyakorlati megvalósíthatóság,
    • konkrét kérdéseidre személyre szabott válaszokat vársz,
    • az elhangzottakat már helyben kipróbálnád és azonnal átültetnéd a mindennapjaitokba,
    • arra vágysz, hogy igazi CSAPATTÁ váljatok gyermekeddel!
1

Tudatos kommunikáció az Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) módszerével

2021. december 7. 17:30-19:30

Hogyan támogathatod sportoló gyermekedet, hogy érzelmi oldalon is megkapja mindazt, amire szüksége van? Hogyan teheted együttműködőbbé a gyermekeddel való kapcsolatodat, hogy arra tudjatok koncentrálni, ami számotokra valóban fontos? Hogyan kommunikálhatsz úgy családod más tagjaival, edzőkkel és tanárokkal, hogy ők is örömmel támogassanak benneteket céljaitok elérésében?

Az Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) módszere segít, hogy az érzelmeinkkel és konfliktusainkkal való sodródás helyett azokat tudatosan alakítsuk. Mert a sporthoz hasonlóan az érzelmi stabilitás és a kommunikáció is fejleszthető, a teljesítmény pedig leginkább rajtunk múlik. A workshopot Petró Zsuzsa általános és családügyi mediátor, Erőszakmentes Kommunikációs tréner vezeti.

2

Szülői tanulástámogatás

2022. január 11. 17:30-19:30

Szülőként mindannyian arra vágyunk, hogy a gyermekünkből sikeres, magabiztos felnőtt váljon. De mire van a mai világban ehhez szüksége? Kell-e szülőként beleavatkoznunk a tanulási folyamatba? Hogyan motiváljuk őt az önálló tanulásra? Melyek azok a tanulással kapcsolatos kihívások, amelyekkel egy sportoló gyereknek még inkább meg kell küzdenie? És hogyan támogathatjuk őt ebben a folyamatban? Erről gondolkodunk közösen egy workshop során, Vadász Viktória egyetemi oktató, bölcsész tanár, közgazdász, coach és tréner vezetésével, ahol az is kiderül, hogy a sportoló gyerek, a szülők és az iskola hogyan alkothatnak verhetetlen csapatot.

3

Sportszülői döntések

2022. február 8. 17:30-19:30

„Bírjam rá a reggeli edzésre vagy inkább engedjek és hagyjam aludni? Legyek ott és szurkoljak vagy inkább csak messziről támogassam a versenyen? Adjak még neki időt vagy váltsunk most?”

A döntéshozatal, ahogy a mindennapokban, úgy a sport világában is sarkalatos kérdés nemcsak a sportolók, az edzők, hanem a szülők részéről is. De vajon melyek azok a tényezők, amelyek jobb döntéshez vezetnek? Léteznek-e általánosnak tekinthető döntéshozatali stílusok és ezeken mennyire lehet változtatni? Ilyen és ehhez hasonló témákról beszélgetünk majd egy workshop keretében, melyen Szemes Ágnes sportpszichológus, a Testnevelési Egyetem Gazdaság és Döntéstudományi Kutatóközpontjának munkatársa lesz a vendégünk.

RÉSZLETEK:

A KÖVETKEZŐ ALKALOM:

tervezés alatt

MIKOR, MENNYI IDŐT KELL RÁSZÁNNOD?

Havonta 2-2 órát, 17:30-19:30 között, valamint egy egyéni konzultáció során 1 órát.

HOGYAN ZAJLIK?

Minimum 5, maximum 15 fős ONLINE csoportokban.

MENNYIBE KERÜL?

Bérletben: 3 alkalom (3*6.500 Ft) + 1 egyéni konzultáció (15.000 Ft) = 34.500 Ft +ÁFA

LEHETŐSÉG VAN AZ EGYES WORKSHOPOKRA KÜLÖN IS BEJELENTKEZNI!
EZ ESETBEN AZ ÁR: 7.500 FT+ÁFA/ ALKALOM

MIT KAPSZ EZÉRT A PÉNZÉRT?

KÉZZELFOGHATÓ TUDÁST,

MÓDSZER -ÉS ESZKÖZTÁRAT

SIKERESEBB, HARMONIKUSABB JELENT ÉS JÖVŐT GYEREKEDNEK

MAGADNAK KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNYT