COACHING SPORTOLÓKNAK

SPORT COACHING: EGYÜTT A
KITŰZÖTT SPORTOLÓI CÉLOK
ELÉRÉSÉÉRT

Velünk megtapasztalod majd, hogy szintről szintre közelebb kerülsz egyéni csúcsteljesítményedhez. Hogyan? A mindennapi jól-létedhez nyújtott támogatásunkkal és céljaidba vetett hitünkkel!

A SZÁMODRA LEGHATÉKONYABB UTAT FOGJUK MEGTALÁLNI!

A te sportolói egyéniségedre szabottan dolgozunk. A te kihívásaidért küzdünk.

Számítunk arra, hogy te is beleteszed a magad részét a folyamatba! Mit jelent ez?

Azt, hogy szükség lesz aktív jelenlétedre és nyitosságodra. Egyenrangú partnerek leszünk, közösen fogjuk a számodra legmegfelelőbb megoldást megtalálni!

A Sport-Levelup csapatából te választod ki azt a szakembert, akit szimpatikusnak és hitelesnek tartasz. Ő segít majd neked, hogy könnyedén kapcsolódj hozzá és magadhoz, megtaláld a szavakat a céljaidhoz és megleld saját válaszaidat is. A folyamatban mindig az aktuális megéléseiddel dolgozunk. Mindent egyeztetünk veled. Te is aktívan alakítod a folyamatot és bármire mondhatsz nemet. A gyakorlatba könnyen átültethető, praktikus eszközöket kapsz a kezedbe. Gyakran viszel majd el konkrét feladatokat is. Ezeket két alkalom között kipróbálod, kísérletezel velük, majd tapasztalataidra alapozva folytatjuk az építkezést a következő alkalmakon.

HOGYAN DÖNTSD EL, MI VALÓ NEKED?

1. Töltsd ki ingyenes tesztünket!
2. Vedd igénybe a félórás ingyenes konzultációs alkalmat!
3. Ezután döntsd el, hogy a 8 vagy a 15 alkalmas folyamatban szeretnél-e részt venni!

INGYENES TESZT ÉS 30 PERCES SPORT
COACHING (7 500 FT ÉRTÉKBEN)

Ezen a konzultáción átbeszéljük az általad kitöltött Sportolói Önértékelő Kérdőívet, betekintést nyújtunk a sport coaching menetébe, képet kapsz arról, mi mindent tud a Sport-Levelup melléd tenni, hogy megkönnyítsük a választást az általunk kínált szolgáltatások közül és hogy megtaláljuk a leginkább hozzád illő támogatókat.

8 ALKALMAS SPORT COACHINGFOLYAMAT

Egy új szokás kialakítása minimum 21 napot igényel. A fenntartható, tartós változásokért érdemes folyamatban gondolkodni, ezért javasoljuk, hogy minimum 8 alkalomra köteleződj el!

A 8 alkalom hatására már mélyebb felismeréseket várhatsz. Van időd kísérletezésre, a gyakorlati tapasztalatok finomhangolására.

Ezáltal megtapasztalhatod majd, hogy az új, hasznos szokások mennyivel stabilabban épülnek be a mindennapjaidba.

15 ALKALMAS SPORT COACHING-FOLYAMAT

Egy 15 alkalmas folyamat nagyobb valószínűséggel adja meg azt a szükséges időkeretet, ami által a teljes versenyzői ciklus során támogatva érezheted magad. A mindenre kiterjedő alapozó fázist követően tényleges céljaid rajzolódnak majd ki, és akár egy támogató technikát is alaposan elsajátíthatsz. A hosszabb folyamat segít abban, hogy a felszíni, gyorsan oldódó felismeréseken túl egy mélyebb, megalapozottabb munkát vihessünk végig közösen veled, miközben arra is van időnk, hogy ha kell, a versenynaptár- és az élet-hozta aktuális kihívásokkal is foglalkozzunk.

1 ALKALMAS SPORT COACHING

Egy alkalom is hozhat nagy felismerést, sőt, áttörést is sportolói életedben, azonban a folyamat ereje sokkal nagyobb. Emiatt azt javasoljuk, hogy csak akkor válassz egy alkalmas konzultációt, ha már túl vagy egy 8 vagy 15 részből álló folyamaton! Ekkor szükség szerint – pl. téthelyzet előtt vagy krízishelyzet esetén – érdemes 1-2 „emlékeztető” alkalmat igénybe venni.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

A BESZÉLGETÉSEK KERETEI:

  • 8 vagy 15 alkalom
  • Hetente 45-50 perc
  • Online vagy személyesen (igénytől függően)
  • Ára: 15.000+Áfa/alkalom; 8 alkalmas csomag esetén egy alkalom 13.500 Ft+Áfa, 15 alkalmas csomag esetén 12.500 Ft/Áfa

GYAKORI TÉMÁK:

önbizalom, magabiztosság növelése – koncentráció fokozása – pozitív gondolkodás, jövőkép kialakítása – szorongás oldása, stressz kezelése – motivációs háttér meghatározása – kommunikációs készségek fejlesztése – felkészülés a légiós létre – krízishelyzetek kezelése

Ezek mellett a te igényeidre szabva bármely más témában szívesen állunk rendelkezésedre!