SZÜLŐKNEK

TEGYÉL AZÉRT, HOGY Ő MÉG JOBB LEHESSEN!

Szeretnél minden extra muníciót megadni sportoló gyerekednek, amivel a legmagasabb szintig repülhet, de nem látod, hogyan csináld?

Nemcsak tőle vársz sokat, hanem magaddal is igényes vagy, ezért szívesen dolgoznál szülői szerepeden?

Nem kap elég játékidőt? Bántják? Igazságtalanságok érik? Mindig jön valami negatív hatás, ami kikezdi önbizalmát, mentális-pszichés jólétét és Te nem tudod, hogyan segítsd át ezeken?

Számíthatsz ránk, ha szükséged van egy olyan iránymutató szakmai háttérre, ami megerősít saját szerepedben, hogy még többel járulhass hozzá gyermeked fejlődéséhez!

MI SEGÍTÜNK, HOGY JÓL CSINÁLD!

Sikeres szakembereinkre nyugodt szívvel bízhatod gyermeked jelenét-jövőjét.

Téged is kulcsszereplőként kezelünk: velünk átgondolhatod sportoló-szülői létedből fakadó dilemmáidat, szerepedet.

Tudjuk, hogy nincs vesztegetni való időd: hatékony megoldásokat kínálunk, amelyek már rövid távon is eredményeket hoznak.

EGY HELYRE SZERVEZTÜK SZÁMODRA MINDAZT, AMIRE SZÜKSÉGED LESZ AHHOZ, HOGY IGAZÁN JÓL TÁMOGASD GYERMEKEDET

NEKED SZÓLÓ AJÁNLATAINK

VÁLASZD AZT, AMIRE LEGINKÁBB SZÜKSÉGED VAN:

COACHING SZEMLÉLETŰ SZÜLŐI WORKSHOP-SOROZATUNK

jól fog jönni, ha gyakorlatban megvalósítható és személyre szabott eszközökre vágysz és szívesen foglalkozol sportoló-szülői dilemmáiddal az előadóval és sorstársaiddal folytatott eszmecserék során.

EGYÉNI SPORT COACHING KONZULTÁCIÓINKAT

vedd igénybe, ha fontos neked, hogy 100%-os személyes odafigyelés mellett tudd átgondolni sportoló-szülői szerepeidet, és megtalálni a mindennapok során felmerülő kérdéseidre saját válaszaidat.

ÍZELÍTŐ SPORTOLÓKNAK SZÓLÓ AJÁNLATAINKBÓL

SZAKTERÜLETI TANÁCSADÁSAINKKAL

sokat könnyítünk rajtad: mi egy helyre szervezzük számotokra mindazt, amire szükségetek van erőfeszítéseitek pontokra-, centiméterekre-, másodpercekre váltásához! Dietetikust, manuálterapeutát, gyógytornászt, sportmasszőrt, személyi edzőt keresel gyermekednek? Nálunk a szakmák krémjét találod!

PRÉMIUM
CSOMAGAJÁNLATAINK

nektek szólnak, ha szeretnéd gyermekednek a komplex támogatás biztonságát nyújtani. Szintlépő csomagjainkkal gyorsabb lesz a fejlődés!

  • Szintlépő csomagok:
  • Star, Rising Star, Super Star