SPORTOLÓKNAK

VÁLTSD EREDMÉNYRE AZ ERŐFESZÍTÉST!

A sport az életed? Napról napra jobb akarsz lenni? Hosszú távon fenntartható sikerekre vágysz? Hasznát vennéd egy egyénre szabott fejlesztési tervnek? Végre szintet lépnél?

Ehhez elengedhetetlen, hogy ne egyedül küzdj! Egy profi, jól működő, támogató háttérgépezetre van szükséged, akik összedolgozva támogatnak Téged.

Mi erre szerződünk veled! A Sport-Levelup csapatot épít melléd, hogy mindenkitől a számodra leginkább megfelelő segítséget kapd.

Számíthatsz ránk, ha jól jönne egy löket, amit teljeskörű és prémium színvonalú szakmai támogatásunk ad hozzá ahhoz, amit te teszel álmaidért.

Ha kész vagy időt és energiát tenni a fejlődésedbe és a legjobb szakemberek visszajelzéseire van szükséged, itt megtalálod, ami kell neked.

MIT TUDUNK MI MELLÉD TENNI?

MINDIG AZT, AMIRE AKTUÁLISAN LEGINKÁBB SZÜKSÉGED VAN:

SPORT COACHING FOLYAMATOT

Ezzel a megfelelő sportolói teljesítmény eléréséhez és fenntartásához segítünk hozzá téged. Hiszünk a kihívást jelentő célok erejében, azaz munkánk során arra bátorítunk, hogy mindig a saját sportolói csúcsteljesítményedet célozd meg.

VIDEÓELEMZÉST

Ami által reálisan láthatod magadat. Tölts fel YouTube csatornánkra egy 20-30 perces videót, majd kérj róla objektív visszajelzést sport coaching szempontból és/vagy sportágad egy pártatlan edzőjétől!

SZAKTERÜLETI TANÁCSADÁST

Vagyis egy helyre szervezzük számodra mindazt, amire szükséged van erőfeszítéseid pontokra-, centiméterekre-, másodpercekre váltásához! Dietetikust, manuálterapeutát, gyógytornászt, sportmasszőrt, személyi edzőt keresel? Nálunk a szakmák krémjét találod!

NEM TUDOD,
MIVEL KEZDJ?
MI RÖGTÖN KÉT SZINTLÉPÉSSEL
SEGÍTÜNK A
DÖNTÉSBEN!

Töltsd ki 12 pontos kérdőívünket, amellyel felmérheted saját sportolói kompetenciáidat és jobban ráláthatsz fejlődési lehetőségeidre!

Beszéljük át egy ingyenes (7.500 Ft értékű) 30 perces, online találkozó keretében, hogy mi mindent tud a Sport-Levelup melléd tenni: milyen célok eléréséhez mely területekre érdemes fókuszálnod, és hogyan tudnak ebben segíteni szakértőink személyre szabottan Neked!

Ezzel megkönnyítjük a választást az általunk kínált szolgáltatások közül és megtaláljuk a leginkább hozzád illő támogatókat.

MÉG TÖBBET AKARSZ?

Add meg magadnak a komplex támogatás biztonságát prémium
szolgáltatás-csomagjainkkal!

VÁLASSZ ÉS TAPASZTALD MEG A SPORT-LEVELUP CSAPATÁNAK MEGOLDÁSFÓKUSZÚ ÉS LELKES TÁMOGATÁSÁT!