SZAKTERÜLETI TANÁCSADÁSOK

Egy szinten túl már nem lehet megmondani, hogy melyik szakember hány %-ban járul hozzá sportolói csúcsteljesítményedhez. Az viszont biztos, hogy minden segítő terület hozzáadott értéke nagyon fontos, hisz hiánya egyértelműen meglátszik az eredményeken!

Mi abban hiszünk, hogy több terület kiváló szakembereinek együttes munkája tud téged a maximális teljesítmény felé repíteni, ezért szövetségre léptünk az adott területek kiválóságaival, akik most rajtunk keresztül könnyedén elérhetőek számodra.

MIÉRT MINIMUM 3 ALKALMASAK A TANÁCSADÓI CSOMAGJAINK?

Ez a 3 alkalom biztosítja azt a minimális időkeretet, amiben az adott szakember már érdemben tud hatni, illetve ennyi tapasztalattal már te is megalapozottan tudsz dönteni egy hosszabb távú elköteleződés mellett!

ISMERD MEG SZAKTERÜLETI TANÁCSADÁS TÍPUSAINKAT!

DIETETIKUS

Sportolóként különösen fontos tudnod, hogy az étkezésed minősége, rendszeressége, illetve időzítése a sportteljesítményedre is jelentős hatással van. Szakemberünk segítségével kialakíthatod a neked leginkább megfelelő étrendet és tanácsot kaphatsz a kiegészítő táplálékokat illetően. Mindezt úgy, hogy az az aktuális céljaidat és egészségi állapotodat a lehető legjobban szolgálja.

MANUÁLTERAPEUTA / GYÓGYTORNÁSZ

A tested a munkaeszközöd, karban kell tartanod, mint a mesterembernek a szerszámait! A sok edzés fokozott kihívást jelent (pl. a fokozott- vagy a féloldalas terhelés miatt), így fontos, hogy a nyújtások mellett extra gondoskodást is kapj időként. Mozgásszervi panaszok, izom diszfunkciók, vagy akár végtagfájdalmak esetén is jó segítség egy képzett, sokat tapasztalt manuálterapeuta vagy gyógytornász.

SPORT MASSZŐR

A sportmasszázsnak fontos szerepet kell játszania minden sportoló életében, függetlenül attól, hogy sérült-e vagy sem! Elengedhetetlen bizonyos sérülések kezelésében, illetve a jövőbeni sérülések elkerülésében. Nyugtató hatása mellett elősegíti az izmokban felhalmozódó méreganyagok távozását, sérülés esetén gyorsítja a gyógyulást, csökkenti a merev izmok okozta fájdalmat. Nem luxus, hanem a sportolói felkészülés elengedhetetlen eleme. 

SZEMÉLYI EDZŐ

Te is a siker egyik fő feltételének gondolod állóképességed, erőnléted fejlesztését? Mi igen! Ha szeretnél igazán jól felkészülni a szezonra, válaszd a Sport-Levelup csapat személyi edzőjét, aki jelenlétével úgy tud motiválni, hogy bátran lépsz majd ki a komfortzónádból, és a közös munkátok által tényleg látványos fejlődést érsz majd el!

MINDEZEK MELLETT A TE IGÉNYEIDRE SZABVA BÁRMILYEN TOVÁBBI TÉMÁBAN IS SZÍVESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSEDRE!

OLYASMIRE VAN SZÜKSÉGED, AMI NINCS MÉG A LISTÁNKON?
JELEZD, ÉS MI MEGSZERVEZZÜK!