Rólunk

A Sport-Levelup csapatával arra szerződünk veled, hogy minden támogatást megadjunk ahhoz, hogy Te magabiztosabb és jobb lehess! Itt te vagy a fókuszban.

Hiszünk abban, hogy a hosszú távon fenntartható sikerekhez elengedhetetlen egy jól működő, támogató háttérgépezet, mely a mentális-, pszichés-, táplálkozási-, technikai fejlesztést összehangoltan végzi.

A Sport-Levelup a megoldások gyűjtőhelye. Olyan hely, ahol minden szolgáltatás megtalálható, ami az eredményességhez hozzájárulhat. Mindent előteremtünk, amivel terheket tudunk levenni a válladról.

Adni szeretnénk. Ez a küldetésünk.

CSETNEKI CSABA

PCC coach, ACTC-coach, üzleti edző, tréner

Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) és ACTC (Advanced Certification in Team Coaching) szinten minősített coach – üzleti edző és tréner.

Munkája során a tudatos, éber jelenlét, (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataira alapuló módszertanokat is beépít a vállalati, szervezeti és sport környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe. Mentor coachként, coach képzőként és coaching szupervízorként is tevékenykedik.
Csaba több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szerzett. Tizenegy évig versenyezett nemzetközi szinten (kétszeres Európa Bajnok illetve világbajnoki ezüstérmes versenytáncban), és jelenleg is aktívan foglalkozik élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző szakirányú továbbképzési szakképzettség oklevéllel rendelkezik. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás, valamint coaching szupervízió területeken végzett továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

KÁKONYI ANETT

MCC coach, gyerek coach, tréner, Gestalt konzulens

MCC coach, gyerek coach, tréner, Gestalt konzulens. 

Szakmai múltamat tekintve több mint 16 évet dolgoztam nagyvállalati környezetben, ebből 10 évig csapatokat vezettem. 2014. óta dolgozom szabadúszó coachként, trénerként. Az ICF PCC nemzetközi minősítésével rendelkezem. Gyerekeket 2015 óta coacholok.

Hiszem, hogy mindenkiben ott a változás lehetősége, csak meg kell találni a megfelelő utat hozzá: őszinte szembenézés a kialakult helyzettel, nehézségekkel, a megértés elmélyítése, erőforrások megtalálása, felelősségvállalás, döntés és változás!

KIRÁLY OLÍVIA

PCC coach, szervezetfejlesztő és kommunikációs szakember

Professional Certified Coach, kommunikációs szakértő, tréner és szervezetfejlesztési tanácsadó. Emellett pszichológus hallgató a Szegedi Tudományegyetemen.

Ami közös minden tevékenységében, az a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottsága. Több coaching irányzatban is képződött; megoldásfókuszú szemléletben, NLP-s eszközöket és cselekvésorientált személetet alkalmazva is dolgozik. Minősített PCM® (Process Communication Model) coachként és trénerként a tudatosabb kommunikáció és a hatékony, könnyed együttműködés elérésében, valamint konfliktusos helyzetek kezelésében segíti ügyfeleit.

MANUÁLISTERÁPIA

Komplex Manuálisterápia - Minden, ami Manuálterápia, minden, ami Fascia

A komplex Manuálisterápia sokkal több, mint a klasszikus manuálterápia. A terápiás kezelés során ötvözzük a manuális technikákat, mint manuálterápia, craniosacralis- és visceralis terápia, triggerpont-masszázsterápia, testszobrászat kezelő fogásai, kiegészülve a McKenzie-, Schrott-, Kineziotape terápiával és a funkcionális gyógytornával. Célunk, hogy feltárjuk a fájdalom forrását és ne engedjünk el senkit megoldás nélkül.

NÉMETH BITE BARBARA

MCC coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

A támogatás és a vezetés, a kreativitás és a két lábbal a földön járás kettősége jellemzik leginkább a személyiségemet, illetve az, hogy folyamatosan mozgásban vagyok. Fiatal koromat meghatározta a kézilabda játék, 25 éves koromig versenyszerűen játszottam.

2009-ben döntöttem úgy, hogy kitanulva a coaching és tréning szakmát, immár a tanácsadói piacon, saját vállalkozásomat építem. Hiszek a coaching erejében. Hiszek abban, hogy lehet coaching folyamatokkal egyéneket és csoportokat, illetve csapatokat hatékonyan, célravezetően támogatni, lehet coaching szemlélettel vezetőként csapatokat és egyéneket vezetni és lehet coaching szemlélettel, nyitottsággal, értőn figyelve élni. Ebben a hitemben dolgoztam az MCC minősítéssel rendelkező coachként számos irányzatban képződtem, mint a Gestalt, a Megoldásfókuszú irányzat, a Tranzakcióanalízis. Munkámat meghatározza az improvizációs táncban és színjátszásban szerzett tapasztalatom is.

PETRÓ ZSUZSA

Általános és családügyi mediátor, Erőszakmentes Kommunikációs tréner, közgazdász

Alapvégzettségem szerint közgazdász vagyok, hosszú évekig a bankszférában, multinacionális környezetben, valamint szervezetfejlesztő és tanácsadó cégnél dolgoztam. 2014 óta tanítok Erőszakmentes Kommunikációt (EMK) szülőknek, 2015-ben pedig társalapítója voltam az Együttérző nevelés közösségnek, amely szülőket támogat abban, hogy békésebbé tegyék a családi mindennapokat. 2018 óta iskolai és más gyerekcsoportokkal is foglalkozom. 2021-ben általános és családügyi mediátor (közvetítő) végzettséget szereztem az ELTE-n, hogy a hozzám fordulókat még hatékonyabban segíthessem konfliktusaik békés rendezésében. Mediátorként és három gyermek édesanyjaként is abban hiszek, hogy tudatos kommunikációval a konfliktusok olyan együttműködéssé alakíthatóak, amelyben minden fél nyer.
 

DR. SÁRDI-PAPP RÉKA

PCC coach, szervezetfejlesztő, mediátor, jogász

DR. SÁRDI-PAPP RÉKA
PCC coach, szervezetfejlesztő, mediátor, jogász
2017 óta foglalkozom coachként sportolók, edzők és családtagjaik támogatásával. Sport coachként arra törekszem, hogy ügyfeleimet saját útjukon támogassam, hogy megtalálják és megvalósítsák céljaikat a sportban és magánéletükben egyaránt. Támogatom őket abban, hogy rálássanak a jelen valóságukra (miben vannak) és meg tudják maguk számára fogalmazni mi a vágyott jövőjük (hova szeretnének eljutni) és a kettő között egy jó erős, stabil hidat építsenek, akként, hogy legyen erejük és motiváltságuk azon végigmenni.

Az egyszerű és kézenfekvő megoldások megtalálásának híve vagyok: a kevesebb több. Munkastílusom struktúrában gondolkodó, hatékony és lendületes, az ügyfeleimmel sémákon túl együtt gondolkodom akként, hogy a közös munka része a humor is.

Hiszem, hogy a bizalom a kulcseleme a folyamataimnak.

SOÓS JUDIT

A Sport-Levelup alapítója, sportpszichológus, MCC coach, coach képző, tréner

2007 óta dolgozom segítő szakemberként, mely során több, mint 3500 órányi tapasztalatot gyűjtöttem téthelyzetben, miközben a témák széles tárházával találkoztam.

Az egyénekkel és a csapatokkal végzett folyamatos munka segít abban, hogy bármilyen korú és személyiségű ügyféllel gyorsan tudjak kapcsolódni. Hiszek az egyénre szabott válaszok erejében, ezért folyamatosan képzem magam, így a sok-sok módszertanból mindig megtalálom az adott partnerre alkalmazható stratégiát. Fontos számomra, hogy a folyamat során közösen dolgozzuk ki a kliens számára legmegfelelőbb megoldásokat.

Hiszek az innováció erejében, folyamatosan fejlesztek és fejlődök én magam is azért, hogy minél rövidebb idő alatt mérhető eredményeket érjek el ügyfeleimmel!

Három versenysportoló gyermek édesanyja vagyok. Nevelésük során testközelből éljük át párommal a sportoló-szülőség kihívásait: legyen az a mindennapok megszervezése, logisztikája, vagy sportolói létük menedzselése.

SZEMES ÁGNES

Sport szakpszichológus, egyetemi tanársegéd, oktató-kutató, edző

Pszichológus diplomámat 2016-ban szereztem munka-és szervezetpszichológia szakirányon a Budapesti Műszaki-és Gazdaságtudományi Egyetemen. Ezt követően a Testnevelési Egyetemen elvégeztem a PhD. képzést, mely időszak alatt 2019-ben sportszakpszichológussá váltam több módszerismereti képzéssel a hátam mögött. Jelenleg egyetemi tanársegédként dolgozom a Testnevelési Egyetemen és külsős oktatóként a Károli Gáspár Református Egyetemen is tanítok. A tudományos élettel párhuzamosan, 2016 óta foglalkozom egyéni és csapatsportolókkal, leginkább az utánpótlás korosztályban, több szövetség munkáját segítve. Tíz év jégtánc versenyzői, kilenc év edzői tapasztalatom pedig nagyban segíti, hogy mélyebben átlássam és segíthessek egy adott sportbeli helyzetekben.
 

TAMÁS SZÓRA LÓRÁND

Erőnléti edző, testnevelő- gyógy testnevelő tanár

Tamás Szóra Lóránd vagyok, erőnléti edző, testnevelő- gyógy testnevelő tanár. Szertornászként versenyeztem hosszú éveken keresztül, válogatott szinten. A versenyzés pozitív izgalmát jelenleg crossfit-ben és amatőr jégkorongban élem át. Edzőként fontosnak tartom, hogy olyan légkört alakítsak ki sportolóimmal, ahova szívesen jönnek és ahol a határaikat fokozatosan kitolva megélhetik a fejlődés élményét is.

A sportoló aktuális célját, fizikai és érzelmi állapotát figyelembe véve tervezem meg az edzéseket, ahol a terhelés és az optimális regeneráció ütemezésére is odafigyelek.

Minden korosztályú és szintű sportolóval szívesen dolgozom.

Folyamatosan fejlesztem magam edzőként és a rehabilitáció terén is. Képzéseken, tanfolyamokon veszek részt és a nemzetközi trendeket követve is teszek a folyamatos megújulásért.

VADÁSZ VIKTÓRIA

Egyetemi oktató, bölcsész tanár, közgazdász, coach, tréner

Két évtizedes egyetemi oktatói, mentori és tréneri tapasztalattal érkeztem a coaching világába. Oktatói, tréneri tevékenységem fókuszában a legkülönbözőbb gazdasági témák mellett a kommunikáció, a „soft skillek” fejlesztése áll, 2021-től képzést indítottam középiskolásoknak, ahol elsajátíthatják azokat a készségeket, amelyekkel magabiztosabb, hatásosabb előadókká válhatnak. Coachként kiemelten foglalkozom kamaszokkal, az őket nevelő szülőkkel és az őket támogató tanárokkal. Két kamasz gyermek anyukájaként ismerem a gyerekekre nehezedő terheket, az őket érő kihívásokat és döntési helyzeteiket. Bármely szerepben foglalkozom is az emberekkel, mindig a bizalmi légkör, a partneri helyzet megteremtésére törekszem, hiszem, hogy csak így juthatunk el az erőforrások feltérképezésével a közösen kitűzött célhoz.
 

VAJDA ANNA

Európa Kupa győztes kosárlabdázó, a BEAC felnőtt kosárlabda csapatának másodedzője

Vajda Anna vagyok, közel 20 éves profi kosárlabdázó pályafutásom alatt összegyűjtött tapasztalataimmal segítem a játékosokat, hogy elérjék kitűzött céljaikat, a szülőket, hogy ebben a legjobban támogathassák őket, és az edzőket, akik a szakmán túl is tesznek a sikerért.

1998-ban kerültem először pályára a magyar NB1-ben. Egy év megszakítással 6 évet játszottam különböző csapatoknál Török-, Spanyol- és Csehországban. Ezalatt a magyar bajnoki és kupa címek mellé összegyűjtöttem két török kupa, egy török bajnoki, egy cseh kupa és bajnoki címet, illetve egy spanyol kupagyőzelmet, zárásként pedig utolsó török csapatommal 2017-ben megnyertük az Európa Kupát.

2017 óta, pályafutásom befejezése óta dolgozom edzőként több korosztálynál is. A BEAC felnőtt csapatánál vagyok másodedző, emellett dolgoztam U16-os, illetve U18-as vezetőedzőként, valamint szerepet kaptam az U20-as válogatott stábjában is.

VINICZAI ANDREA

Coach, tréner, újságíró, az Álmodj, Tervezz, Fuss! c. könyv társszerzője

Három bölcsészdiplomával a zsebemben fejeztem be az egyetemet, majd az azt követő évtizedekben még jó pár képzést elvégeztem, mégis zavarba jövök, amikor megkérdezik, mivel foglalkozom. Röviden: az emberekkel. Beszélgetek és hallgatok, fejlesztek és tanítok, kérdezek és megfigyelek. Egyéni találkozásokban, kis csapatban vagy nagyobb csoportban is. Imádom a munkámból adódó változatosságot, kreativitást és pörgést. Ebben a nagy kavalkádban a futás az állandó stabil pont, amihez visszatérek, ez az, ami már több mint húsz éve folyamatosan örömet ad és feltölt a mindennapokban. Annyira az életem része, hogy könyvet is írtam róla Oravecz Orsolya futótársammal, Álmodj, Tervezz, Fuss! címen, ami 2020-ban, elnyerte az Év Coach Könyve díjat.

Mottóm: A világon a legnagyobb öröm tanulni és fejlődni. Ennél már csak az nagyobb öröm, ha az elnyert tudást továbbadhatjuk másoknak is.