SPORTOLÓKNAK

Váltsd eredményre az erőfeszítést!

A sport az életed? Napról napra jobb akarsz lenni? Hosszú távon fenntartható sikerekre vágysz? Hasznát vennéd egy egyénre szabott fejlesztési tervnek? Végre szintet lépnél?

Ehhez elengedhetetlen, hogy ne egyedül küzdj! Egy profi, jól működő, támogató háttérgépezetre van szükséged, akik összedolgozva támogatnak Téged. Mi erre szerződünk veled! A Sport-Levelup csapatot épít melléd, hogy mindenkitől a számodra leginkább megfelelő segítséget kapd. Számíthatsz ránk, ha jól jönne egy löket, amit teljeskörű és prémium színvonalú szakmai támogatásunk ad hozzá ahhoz, amit te teszel álmaidért.

Ha kész vagy időt és energiát tenni a fejlődésedbe és a legjobb szakemberek visszajelzéseire van szükséged, itt megtalálod, ami kell neked.

Mit tudunk melléd tenni?

Mindig azt, amire aktuálisan a leginkább szükséged van.

Sport coaching folyamat

a coaching folyamatban velünk megtapasztalhatod, hogy szintről szintre közelebb kerülsz egyéni csúcsteljesítményedhez. Hogyan? A mindennapi jól-létedhez nyújtott támogatásunkkal és céljaidba vetett hitünkkel!

Videóelemzés

Ami által reálisan láthatod magadat. Tölts fel YouTube csatornánkra egy 20-30 perces videót, majd kérj róla objektív visszajelzést sport coaching szempontból és/vagy sportágad egy pártatlan edzőjétől!

Szakterületi tanácsadás

Egy helyre szervezzük számodra mindazt, amire szükséged van erőfeszítéseid pontokra-, centiméterekre-, másodpercekre váltásához! Dietetikust, manuálterapeutát, gyógytornászt, sportmasszőrt, személyi edzőt keresel? Nálunk a szakmák krémjét találod!

01

Töltsd ki 12 pontos kérdőívünket, amellyel felmérheted saját sportolói kompetenciáidat és jobban ráláthatsz fejlődési lehetőségeidre!

02

Beszéljük át egy ingyenes (10.00 Ft + ÁFA értékű) 30 perces, online találkozó keretében, hogy mi mindent tud a Sport-Levelup melléd tenni: milyen célok eléréséhez mely területekre érdemes fókuszálnod, és hogyan tudnak ebben segíteni szakértőink személyre szabottan Neked!

03

Még többet akarsz?

Töltsd ki a kérdőívet!

Kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal!