Sport coach hallgatóink mondták – Váradi Adrienn

Újabb decemberben végzett sport coach, Váradi Adrienn is megosztotta velünk képzés során szerzett benyomásait, élményeit. Ismerkedj meg vele, a folyamat során szerzett tapasztalataival és azzal, hogy hogyan hasznosítja a jövőben Sport Coach képzésünkön szerzett tudását:

Váradi Adrienn vagyok, 40 éves, eredetileg közgazdász.
Szentendrén élek gyermekeimmel: Liza 9, Boti 6 éves. Idén márciusban fogom befejezni a Coach Akadémiánál a coach képzésemet és szeretnék a jövőben coachként, illetve sportcoachként tevékenykedni.

Miért választottad a Sport-Levelup Sport Coach képzését?

Azért, mert az oktatók egy része a Coach Akadémián is tanít, ami egy garanciát jelentett számomra a szakmai színvonalra vonatkozóan. Továbbá a piacon elérhető más sport coach képzésekhez képest úgy ítéltem meg, hogy ár-érték arányban ez a legjobb. Érték alatt az oktatási anyagot értve az előzetes tájékoztatások alapján.

Már képzett coachként kezdtél el sport coachnak tanulni. Hogyan változott a coach identitásod (ha változott) a képzés folyamán?

Folyamatban volt már akkor is a coach képzésem a Coach Akadémián, 2022 szeptemberében 1 éve tartott.
Anyaként és korábbi sportolóként a coaching szakmán belül úgy éreztem, „hazai pályán” vagyok. Mégis nagy felismerés volt, hogy mennyire sokat adott számomra, hogy a csapatokkal való munka során párban dolgozhattunk. Ezért elgondolkodtam, hogy a jövőben a team-coachinggal is szeretnék mélyebben megismerkedni.

Meséld el egy meghatározó élményedet a képzésről!

Nagyon meghatározó volt számomra a csoport empatikus hozzáállása, amikor az egyik alkalommal megosztottam velük, hogy éppen válófélben vagyok. Ekkor és a későbbiek során is nagyon sok támogatást kaptam tőlük, ami bizonyítja, hogy mindegyikőjük jó döntést hozott, amikor nyitott a coaching szakma irányába.
Emellett Zsiga Gyula részvételét emelném még ki, az ő edzői szemlélete nagyon új oldalról ismertette meg őt számomra, és óriási pozitív élményt hozott.

Mi volt a legnagyobb kihívás számodra a képzés során, melyet sikeresen megoldottál?

Az élethelyzetemből adódóan az online alkalmakon való „jelen levés”, 100%-os sikerről azért nem tudok beszámolni:):), személyesen talán könnyebb lett volna ezt az akadályt leküzdenem.

Mi az, amivel több lettél a képzés által?

A sportolói világban a coach etikával kapcsolatban kaptam nagyon sok érdekes felismerést. Továbbá sok új módszert és eszközt ismertem meg az egyéni és csapat coaching területén is.

Hogyan alkalmazod/fogod alkalmazni az itt tanultakat?

A mindennapokban igyekszem a gyerekeimmel való kommunikációban és az ő jobb megértésükben használni a tanultakat.
Már jelenleg is van és szeretném, hogy a jövőben még több sport coach ügyfelem legyen. Remélem a képzés során megismert párommal a jövőben csapatokkal is fogunk tudni együtt dolgozni.

Kinek ajánlanád a Sport-Levelup Sport coach képzését?
Olyan coachoknak ajánlanám, akik otthonosan mozognak sportolói környezetben.

Bármi más, amit elmondanál:

Köszönöm a lehetőséget és a támogatást mind az oktatóknak, mind a csoporttársaknak!

Köszönjük, Adri! 🙂